Υπηρεσίες

Βιοανάδραση

Βιοανάδραση

Η βασική ιδέα της βιοανάδρασης/ του βιοσυντονισμού είναι σχετικά απλή, αλλά οι εφαρμογές που προκύπτουν από αυτήν είναι πραγματικά εντυπωσιακές. 

Οι αρχές της μεθόδου βρίσκονται στην κβαντική φυσική. Σε μια συνεδρία βιοανάδρασης χρησιμοποιείται μια ειδική συσκευή που λαμβάνει το ηλεκτρομαγνητικό σήμα του σώματος και το φιλτράρει. Διαχωρίζοντας τις επιβαρυντικές ταλαντώσεις των ξένων ουσιών από το φυσιολογικό φάσμα συχνοτήτων του οργανισμού και εν συνεχεία επεξεργάζοντάς τες, στέλνει πίσω στο σώμα τις τροποποιημένες δονήσεις. Αυτή η αλλαγή του μοτίβου των συχνοτήτων θεωρείται θεραπευτική. Στόχος είναι η αποκατάσταση της ροής της ενέργειας του οργανισμού, η εξουδετέρωση των παθολογικών καταστάσεων, η ενίσχυση της υγείας.

Το σώμα αντιδρά αμέσως στις νέες ηλεκτρομαγνητικές πληροφορίες. Με την αντιστροφή των παθολογικών σημάτων, η δύναμη αυτο-θεραπείας του σώματος ενεργοποιείται και ενδυναμώνεται. 

Η μέθοδος αυτή είναι εξαιρετική επειδή αξιολογεί τον άνθρωπο γενικά - ολιστικά και όχι ειδικά και προσπαθεί να βρει το αίτιο και όχι το σύμπτωμα. Είναι φυσική, ανώδυνη μέθοδος και, το σημαντικότερο, ακίνδυνη, χωρίς παρενέργειες, με υψηλά ποσοστά επιτυχίας.

Μερικές από τις περιπτώσεις εφαρμογών: αλλεργίες, δερματίτιδες, έκζεμα, σπαστική κολίτιδα, διαταραχές των εντέρων, διάρροια ή δυσκοιλιότητα, αυτοάνοσα νοσήματα, ημικρανίες, υπέρταση ή υπόταση, ταχυκαρδία, παχυσαρκία, σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, μυοσκελετικοί πόνοι, πόνοι στον αυχένα, ορμονικές διαταραχές, ενοχλήσεις εμμηνόπαυσης, αθλητικοί τραυματισμοί, επούλωση καταγμάτων …

Πρώτη συνεδρία διαρκεί 90' και στοιχίζει 80€.

Η επαναληπτική συνεδρία διάρκεια 60' και στοιχίζει 60€.

Διαθέσιμα τεστ βιοσυντονισμού/ βιοανάδρασης σε τιμή των 30€:

Τεστ στρεσογόνων τροφών

Τεστ βαρέων μετάλλων - ο έλεγχος τοξικότητα με αυτό το τεστ γίνεται σε 43 είδη βαρέων μετάλλων. 

Τεστ Candida Albicans - μέσα σε 30' θα γνωρίζετε αν έχετε καντιντίαση και πως μπορείτε να την αντιμετωπίσετε ολιστικά. 

Date

22 Ιανουαρίου 2015

Categories

Εντελέχεια

Το Εντελέχεια είναι ένας «πολυχώρος» με κατεύθυνση προς την απόκτηση ποιότητας ζωής, ψυχικής ανάτασης, σωματικής υγείας και ευεξίας και προς την ανάπτυξη υγιών διαπροσωπικών σχέσεων, επαφής, αυτογνωσίας.

Τι νέο υπάρχει

16 Ιουλίου 2019

Newsletter

Οι δράσεις μας και οι υπηρεσίες μας θα ανανεώνονται και θα εμπλουτίζονται. Θα χαρούμε να μείνετε κοντά μας!