Εκδηλώσεις

Εργαστήρι ΣΥΣΤΗΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Το κέντρο «Εντελέχεια» σε συνεργασία με την «Τέχνη του Ζην» σας καλεί σε εργαστήρι Συστημικής Αναπαράστασης, μιας βιωματικής προσέγγισης που μας δίνει τη δυνατότητα να διερευνήσουμε το οικογενειακό μας σύστημα, να εντοπίσουμε εμπλοκές, να συμπληρώσουμε παραλείψεις και να αποκαταστήσουμε την ισορροπία όπου χρειάζεται.

Από την οικογένειά μας κληρονομήσαμε πολύ περισσότερα από τα βιολογικά μας χαρακτηριστικά. Μας ακολουθούν γεγονότα, αποφάσεις, επιλογές, συναισθήματα και πολλά άλλα, ένα πλούσιο υλικό που ασυνείδητα μας καθορίζει και αναπαράγεται στη δική μας ζωή. Θα μείνουμε δέσμιοι αυτής της κληρονομιάς ή θα την αναγνωρίσουμε και θα την εξελίξουμε;

Ας μην παραμείνουμε στη θέση που χρειάστηκε να πάρουμε μέσα στο σύστημά μας. Ας δημιουργήσουμε τη θέση που μας αρμόζει. Στη θέση αυτή μας περιμένει όλη η αγάπη και όλη η δύναμη που αναζητάμε.

Το εργαστήρι συντονίζει η Έφη Κονταξή, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας 

  • ΠΟΤΕ: Κυριακή 10/05/2015, 12 πμ – 8 μμ, Προσέλευση 11.30
  • ΠΟΣΟ: Κόστος συμμετοχής είναι 50€ + ΦΠΑ
  • Απαραίτητη δήλωση συμμετοχής και εγγραφή με καταβολή των 30€ έως Τετάρτη 6 Μαΐου, στα γραφεία καθημερινές 9.30 με 1.30 ή με κατάθεση στο τραπεζικό λογαριασμό ΠΕΙΡΑΙΩΣ 5608-065300-938 
  • Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές καθημερινές από 9.30 έως 13.30 στο 2414003141

Εντελέχεια

Το Εντελέχεια είναι ένας «πολυχώρος» με κατεύθυνση προς την απόκτηση ποιότητας ζωής, ψυχικής ανάτασης, σωματικής υγείας και ευεξίας και προς την ανάπτυξη υγιών διαπροσωπικών σχέσεων, επαφής, αυτογνωσίας.

Τι νέο υπάρχει

16 Ιουλίου 2019

Newsletter

Οι δράσεις μας και οι υπηρεσίες μας θα ανανεώνονται και θα εμπλουτίζονται. Θα χαρούμε να μείνετε κοντά μας!