Εκδηλώσεις

Κάθε σταγόνα στον ωκεανό μετράει!

Αξιολόγηση Χρήστη: 4 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας των γενεθλίων του ¨Εντελέχεια¨. Όπως συμβαίνει την περίοδο των γενεθλίων κάνουμε έναν απολογισμό των χρόνων που πέρασαν και γιορτάζουμε με τους κοντινούς, αγαπημένους μας ανθρώπους. Φέτος που γινόμαστε 2 χρόνων νιώσαμε την ανάγκη να μετουσιώσουμε την αγάπη, την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη που παίρνουμε από όλους εσάς σε υλική συμπαράσταση μιας οργάνωσης (μιας μικρής ομάδας λίγων ατόμων για την ακρίβεια), η οποία βοηθάει ανθρώπους που βρίσκονται σε μεγάλη ανάγκη.

Για το σκοπό αυτό δημιουργήσαμε τετράδια με την πολύτιμη ανιδιοτελή συμβολή του αξιόλογου συνεργάτη μας, Θοδωρή Αρχοντή.

Αν θέλετε να συμμετάσχετε σε αυτή τη συμβολική κίνηση συμπαράστασης, μπορείτε να παραγγείλετε τα τετράδια σας με μήνυμα στη σελίδα "Εντελέχεια" ή με τηλεφώνημα στο 2414003141 καθημερινές 9:30 - 17:00.

Κάθε τετράδιο αντιστοιχεί σε προσφορά 1€.
Είναι μια κίνηση που μπορούμε να κάνουμε μέσα σε όλα τα ερεθίσματα που λαμβάνουμε.

Πιστεύουμε βαθιά πως "Κάθε σταγόνα στον ωκεανό μετράει" (Γιόκο Όνο).

 

Εντελέχεια

Το Εντελέχεια είναι ένας «πολυχώρος» με κατεύθυνση προς την απόκτηση ποιότητας ζωής, ψυχικής ανάτασης, σωματικής υγείας και ευεξίας και προς την ανάπτυξη υγιών διαπροσωπικών σχέσεων, επαφής, αυτογνωσίας.

Τι νέο υπάρχει

16 Ιουλίου 2019

Newsletter

Οι δράσεις μας και οι υπηρεσίες μας θα ανανεώνονται και θα εμπλουτίζονται. Θα χαρούμε να μείνετε κοντά μας!