Εκδηλώσεις

Χοροθεραπεία "Rio Abierto" - ΠΡΩΙΝΟ ΤΜΗΜΑ

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

 Και για τους πρωινούς τύπους δημιουργήσαμε ακόμη ένα τμήμα!

Ήρθε η ώρα να αποχαιρετίσουμε το αγαπημένο μας καλοκαίρι και να υποδεχτούμε το όμορφο φθινόπωρο. Υποδεχόμαστε τη νέα εποχή μέσα από την κίνηση του εσωτερικού χορού με τη μέθοδο «Rio Abierto». Θα χορέψουμε για να αποχαιρετίσουμε το καλοκαίρι, να ανακαλύψουμε τον εσωτερικό μας κόσμο μέσα από την κίνηση και να πούμε ένα μεγάλο «καλώς ήλθες» στο φθινόπωρο. Σκοπός αυτού του ταξιδιού είναι η συνειδητότητα της κίνησης, της σκέψης, της πράξης μέσω του χορού για να «ανοίξουμε τα κανάλια μας», για να βρούμε τους ρυθμούς της ψυχής μας.

Δεν απαιτούνται ούτε τέλεια κορμιά ούτε καλοί χορευτές, μα αναζητούνται θέληση για επικοινωνία και λαχτάρα για κίνηση.

Οδηγός, συνταξιδιώτης, είναι η Ζωή Σαραφείδου, κοινωνιολόγος, ψυχική σύμβουλος και δασκάλα ethnic χορών, η οποία και προτείνει αυτό το δρόμο αναζήτησης, προσφέροντας την προσωπική της μακρόχρονη εμπειρία. Είναι απαραίτητη δήλωση συμμετοχής λόγω περιορισμένου χώρου. Θα τηρηθεί η σειρά προτεραιότητας. Το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ. Η προκράτηση θέσεων γίνεται μόνο με προκαταβολή.

Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή στο τηλέφωνο 2414003141καθημερινές από 9.00 έως 17.00 ή στέλνοντας e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εντελέχεια

Το Εντελέχεια είναι ένας «πολυχώρος» με κατεύθυνση προς την απόκτηση ποιότητας ζωής, ψυχικής ανάτασης, σωματικής υγείας και ευεξίας και προς την ανάπτυξη υγιών διαπροσωπικών σχέσεων, επαφής, αυτογνωσίας.

Τι νέο υπάρχει

16 Ιουλίου 2019

Newsletter

Οι δράσεις μας και οι υπηρεσίες μας θα ανανεώνονται και θα εμπλουτίζονται. Θα χαρούμε να μείνετε κοντά μας!