Εκδηλώσεις

Το Τραγούδι του Έρωτα

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

13 με 15 Σεπτεμβρίου στο Ελατοχώρι

Αν θέλεις να ανεβάσεις τη σχέση σου σε υψηλότερο επίπεδο χαράς, απόλαυσης και αμοιβαίας εξέλιξης...

Αν νιώθεις πως

😥οι συντροφικές σχέσεις είναι δύσκολες

🤔οι καλοί άνθρωποι είναι σπάνιοι

😞είσαι άτυχος/η

😶θα μείνεις για πάντα μόνος/η

κουράστηκες να απογοητεύεσαι

😖θα είσαι εγκλωβισμένος/η για πάντα σε μια άσχημη σχέση

🙄αν απορείς γιατί οι σχέσεις σου ξεκινούν όμορφα, αλλά έχουν άσχημη κατάληξη

🤔αν δεν καταλαβαίνεις γιατί δεν έχεις μια σχέση

ή😫 γιατί δημιουργείς συνεχώς τις ίδιες σχέσεις


τότε, αυτή η πρόσκληση είναι για σένα!

Στην τριήμερη βιωματική εκπαίδευση «Το τραγούδι του Έρωτα», μέσα από διάφορες τεχνικές και ασκήσεις και, φυσικά, τη φιλοσοφία και την πρακτική της Συστημικής Αναπαράστασης, θα επιχειρήσουμε μια νοητική, συναισθηματική και πνευματική προσέγγιση της εσωτερικής μας μελωδίας για τον Έρωτα και τις Σχέσεις και θα τις εξελίξουμε.

 

Το σεμινάριο αυτό είναι ένα κεφάλαιο από τη σειρά «Το τραγούδι της Ζωής μου» που δημιούργησε και συντονίζει η Έφη Κονταξή.

 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ: Έφη Κονταξή, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

 

ΠΟΤΕ: Παρασκευή 13/09/2019 έως και την Κυριακή 15/09/2019

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: Προσέλευση την Παρασκευή 13/09/2019 έως 17:00, Αναχώρηση Κυριακή 15/09/2019 στις 19:30

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: 

Παρασκευή 13/09 από 17:30 έως 21:30, 

Σάββατο 14/09 από 11:00 έως 21:00 (διάλειμμα από 15:00 - 18:00),   

Κυριακή 15/09 από 11:00 έως 19:00 (διάλειμμα από 14:00 - 16:00)

 

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Ελατοχώρι, ξενοδοχείο «Vaela Pallas»

 

Προ-ΕΓΓΡΑΦΗ: Είναι απαραίτητη δήλωση συμμετοχής για την καλύτερη διοργάνωση. Η προ-εγγραφή δεν σας δεσμεύει. Κάνετε την τώρα!

 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

300€ για εγγραφές έως 31 Ιουλίου

330€ για εγγραφές από 1 έως 20 Αυγούστου

360€ για εγγραφές από 21 Αυγούστου έως 4 Σεπτεμβρίου

400€ για εγγραφές από 5 Σεπτεμβρίου

 

Το επιθυμιτό κοστος συμμετοχής διασφαλίζεται με την κατάθεση της προκαταβολής των 100€.

Μονόκλινη χρήση για το παραπάνω πακέτο είναι επιπλέον 40€.

 

ΕΓΓΡΑΦΗ: Η εγγραφή διασφαλίζεται με την κατάθεση της προκαταβολής των 100€ και ανάλογα πότε θα καταβληθεί θα ισχύει το αντίστοιχο κόστος συμμετοχής.

Σε περίπτωση ακύρωσης μετά τις 21 Αυγούστου η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

ΠΑΡΟΧΕΣ: Στην τιμή περιλαμβάνονται: συμμετοχή στο εργαστήρι, 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια και πλήρης διατροφή (2 πρωινά και 4 γεύματα)

 

Επίσης, μπορείτε να έρθετε με τους αγαπημένους σας που δεν επιθυμούν να λάβουν μέρος στο εργαστήρι. Η τιμή θα προσαρμοστεί αναλόγως. Ρωτήστε μας.

Για άτομα που θα ταξιδεύουν από μακριά και ενδεχομένως να χρειαστούν και άλλη διανυκτέρευση θα υπάρχει δυνατότητα προσαρμογής.

 

 

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

"Απόλαυσα την απελευθέρωση, το μοίρασμα, τη χαρά, το γέλιο, την οικογένεια! Παίρνω μαζί μου αλλαγή, ανακούφιση, χαρά και έμπνευση! Η ζωή μου θα είναι διαφορετική γιατί έχω ένα καθαρό όραμα για όλες μου τις σχέσεις, όχι μόνο τις συντροφικές, είμαι πιο κεντραρισμένη, αισιόδοξη, χαρούμενη και ξεκάθαρη" Ειρήνη Σειραδάκη

"Απόλαυσα όλες τις νότες αυτού του τραγουδιού! Δεν ξεχώρισα σε απόλαυση κάποια περισσότερο, γιατί όλες μαζί συνθέτουν μια ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΕΛΩΔΙΑ. Παίρνω μαζί μου την τιμή τόσων ανθρώπων να μοιραστούμε μαζί αυτό το τριήμερο. Αγάπη – Αποδοχή – Ελπίδα Η ζωή μου θα είναι διαφορετική γιατί έχει μια υπέροχη μελωδία! Γνώρισα και συνδέθηκα με απίθανους ανθρώπους" Σοφία Τζούμα

"Απόλαυσα Κάθε μέρα του εργαστηρίου ήταν μια ξεχωριστή και έντονη εμπειρία. Εντυπωσιάστηκα με τη δομή της ομάδας. Το περιβάλλον και η τοποθεσία ήταν η σωστότερη εκλογή. Απόλαυσα την παρουσία της υπέροχης Έφης για τόσες μέρες συνεχόμενα. Παίρνω μαζί μου τις αλήθειες που ανακάλυψα για τον εαυτό μου και αποφάσισα να μην τις κρύψω κάτω από το χαλί αυτή τη φορά, γιατί είμαι έτοιμη για την αλλαγή μου. Παίρνω ακόμη τη δύναμη που μάζεψα από τόσες αγκαλιές, φωτεινά βλέμματα και χαμόγελα. Η ζωή μου θα είναι διαφορετική γιατί πήρα πολλά εργαλεία, για να αντιμετωπίσω τα εμπόδια που έβαζα στον εαυτό μουΣταυρούλα Χριστήδου

 

Δείτε τις εμπειρίες των συμμετεχόντων από το προηγούμενο σεμινάριο στη Λίμνη Πλαστήρα

 

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

🏦Α) Κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό με αιτιολογία “<το όνομά σας> ΕΡΩΤΑΣ":

ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR3601718610006861124171501

ΕΘΝΙΚΗ GR0301107820000078260171695

ALPHA GR1401403030303002101125579

EUROBANK GR6102602170000320102319449

💶Β) Μετρητά στο γραφείο καθημερινά σε ώρες λειτουργίας.

📥Γ) Με δόσεις. Ρωτήστε μας για να βρούμε την πιο κατάλληλη λύση για σας.

 

  

***ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ

Η Έφη Κονταξή είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, ΒΑ Integrated Counseling, Middlesex University London, Πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Συντονίστρια Συστημικών Αναπαραστάσεων, Συντονίστρια Ομάδων Προσωπικής Ανάπτυξης, Hatha - Prana Yoga and Meditation Instructor. Έχει παρακολουθήσει πλήθος επαγγελματικών εκπαιδεύσεων και επιμορφώσεων, μεταξύ των οποίων Θεραπεία τραύματος/σοκ και αρχές σωματικής ψυχοθεραπείας Bodynamic – Somatic Psychology and Analysis, Ατομική και Ομαδική Συστημική Αναπαράσταση, EFT, Phych-K, Neuro-Imaginative Gestalting, Art Therapy, Hypnotherapy, Body Mirror System of Healing και πολλά άλλα.

Έχει δημιουργήσει στην Αθήνα τον χώρο προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης «Η Τέχνη του Ζην», με σκοπό όλο και περισσότεροι άνθρωποι να έρχονται, με διάφορους τρόπους και τεχνικές, σε επαφή με τη σκέψη-βίωμα ότι «Η επιβίωση είναι ένστικτο, αλλά η Ζωή είναι Τέχνη!»

Συνδυάζοντας γνώσεις και εμπειρίες από τη μακρόχρονη ενασχόλησή της με την προσωπική ανάπτυξη και την αυτογνωσία, έχει δημιουργήσει και έχει διδάξει στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις σειρά βιωματικών-εκπαιδευτικών σεμιναρίων αυτογνωσιακού ενδιαφέροντος όπως:

 • Συστημικές Αναπαραστάσεις (Τα «Έλα και θα δεις» εργαστήριά μας, όπου η συστημική αναπαράσταση είναι μόνο μια αφορμή ...)
 • Συναισθήματα - Οι γνωστοί μας άγνωστοι
 • Αποτελεσματική Επικοινωνία
 • Ενεργειακή αυτογνωσία
 • Δημιουργικός Οραματισμός
 • Ανακαλύπτω τον Σκοπό της Ζωής
 • Οι πρόγονοί μου, η Δύναμή μου
 • Μητέρα-Γείωση, Πατέρας-Απογείωση
 • Τα ταλέντα μου κι εγώ
 • Η ζωή μου μία σκέψη
 • Οι εμπειρίες της ζωής- οι φυλακές μου ή οι φύλακές μου;
 • Το Τραγούδι της Ζωής (με διάφορα κεφάλαια όπως «Το Τραγούδι της Ευμάρειας», «Το Τραγούδι του Έρωτα», «Το Τραγούδι της Ευεξίας» και άλλα)

 

ΔΕΙΤΕ επίσης το κανάλι μας και τα σχετικά βίντεο από τα προηγούμενα εργαστήρια που έχουμε ετοιμάσει και μπορεί να σας φανούν χρήσιμα.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε μαζί μας καθημερινά στο 2414003141 ή στο 6970420110.

 

Για να λαμβάνεται τακτικά τα νέα μας, κάνετε την εγγραφή εδώ.  

Εντελέχεια

Το Εντελέχεια είναι ένας «πολυχώρος» με κατεύθυνση προς την απόκτηση ποιότητας ζωής, ψυχικής ανάτασης, σωματικής υγείας και ευεξίας και προς την ανάπτυξη υγιών διαπροσωπικών σχέσεων, επαφής, αυτογνωσίας.

Τι νέο υπάρχει

16 Ιουλίου 2019

Newsletter

Οι δράσεις μας και οι υπηρεσίες μας θα ανανεώνονται και θα εμπλουτίζονται. Θα χαρούμε να μείνετε κοντά μας!