Εκδηλώσεις

Usui Reiki 2nd Degree

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Κάθε 1η Παρασκευή του μήνα

Ήρθε η στιγμή ν' ανοίξεις την καρδιά σου και να αγκαλιάσεις και τις σκέψεις σου και τα αισθήματα σου και να τα θεραπεύσεις, φέρνοντας τους γαλήνη και αγάπη.

Στον 2° βαθμό μπορείς να γνωρίσεις και τα υπόλοιπα σώματά σου, το νοητικό και το συναισθηματικό.

 

Με την χρήση των συμβόλων "τρυπώνεις" μέσα στο υποσυνείδητό σου και το καθαρίζεις από βαθιές αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα. Καθαρίζεις από παλιά πρότυπα και παγιωμένες αντιλήψεις που σε βασανίζουν και δεν σε αφήνουν να ολοκληρώσεις το σχέδιο της ζωής σου.

 

Παράλληλα μπορείς να έρθεις σε επαφή με τους ανθρώπους, στο αιθερικό πεδίο και να τους βοηθήσεις να φέρουν φως στον νου τους και στην ζωή τους, μπορείς να "μιλήσεις" με τις βαθύτερες αντιλήψεις του εγώ τους, και να διοχετεύσεις αγάπη και γαλήνη και την δύναμη να συνεχίσουν να αναζητούν τον εαυτό τους.

 

Ο 2ος βαθμός στο Reiki είναι ένα βαθύτερο άνοιγμα προς τη θεραπευτική ενέργεια και την πνευματική σου ολοκλήρωση. Είναι μεν μια συνέχεια του 1ου Βαθμού, αλλά αποτελεί κι ένα αυτόνομο κεφάλαιο στο Reiki. Μέσα από την ωριμότητα που έχεις αποκτήσει βαδίζοντας τον δρόμο του Reiki, οδηγείσαι τώρα σε μια βαθύτερη κατανόησή του, και σε ένα ευρύτερο και πιο βαθύ άνοιγμα του εαυτού σου. Έχοντας μυηθεί στο 2° βαθμό, απολαμβάνεις μεγαλύτερα θεραπευτικά αποτελέσματα στην αυτοθεραπεία σου, διότι με τη χρήση του 2ου βαθμού, ενισχύεται, δυναμώνει και ενεργοποιείται η υποσυνείδητη κατάσταση.

 

Η μύηση στα σύμβολα-κλειδιά του 2ου βαθμού σου παρέχει τη δυνατότητα να επέμβεις, εφόσον είναι αναγκαίο, στην εξισορρόπηση και τη θεραπεία καταστάσεων που η αρχή τους βρίσκεται στο παρελθόν ή, αντίστοιχα, στο μέλλον. Δηλαδή, με τον 2° βαθμό, εκτός των άλλων, γίνεται δυνατή και η θεραπεία εξ αποστάσεως (τοπικής και χρονικής).

 

Αν θέλεις και είναι ο δρόμος σου γι' αυτό, μπορείς να γίνεις θεραπευτής, αλλά πρέπει πάντα να θυμάσαι πως η εργασία με τη θεραπεία των άλλων οφείλει να είναι συνειδητή.

 

Με τον 2° βαθμό του Reiki κάνεις την αρχή. Ο δρόμος του θεραπευτή είναι μακρύς και η σφραγίδα του είναι η Αγάπη.

 

ΔΑΣΚΑΛΑ: Αγγελική Βασιλοπούλου, Reiki Master Teacher

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΚΑΙΔΕΥΣΗΣ: 12  ώρες σε 2 ημέρες

ΔΙΔΑΚΤΡΑ: 230€

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί. Οι ώρες θα προσαρμοστούν ανάλογα με τις ανάγκες των συμμετεχόντων.

ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ:

  • Πλήρες Εγχειρίδιο έγχρωμο μαζί με τις Ιαπωνικές Τεχνικές 150 σελ.
  • CD Μουσικής Reiki
  • CD καθοδηγούμενης αυτοθεραπείας με θετικές δηλώσεις
  • Εγχειρίδιο με τα νοητικά αίτια κάθε ασθένειας και ο μεταφυσικός τρόπος να υπερνικηθούν
  • Πιστοποίηση Βαθμού 

Δείτε επίσης το κανάλι μας και τα σχετικά βίντεο.

Εντελέχεια

Το Εντελέχεια είναι ένας «πολυχώρος» με κατεύθυνση προς την απόκτηση ποιότητας ζωής, ψυχικής ανάτασης, σωματικής υγείας και ευεξίας και προς την ανάπτυξη υγιών διαπροσωπικών σχέσεων, επαφής, αυτογνωσίας.

Τι νέο υπάρχει

16 Ιουλίου 2019

Newsletter

Οι δράσεις μας και οι υπηρεσίες μας θα ανανεώνονται και θα εμπλουτίζονται. Θα χαρούμε να μείνετε κοντά μας!