Εκδηλώσεις

Έλα και θα Δεις! με την Έφη Κονταξή

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

14 Απριλίου 2019

Ξέρω, εσύ δεν λες ψέματα. Τουλάχιστον όχι μεγάλα ή όχι σε άλλους, σίγουρα όχι για να βλάψεις κάποιον.

Ξέρεις, όμως, όλοι λέμε ψέματα.

 

Τα μεγαλύτερα στον εαυτό μας. Αρκετά από αυτά χωρίς να το καταλαβαίνουμε καν. Ψέματα μικρά ή μεγάλα, που, χωρίς να το συνειδητοποιούμε, παίζουν μεγάλο ρόλο στη ζωή μας, πχ στο πώς αισθανόμαστε, πώς αντιλαμβανόμαστε την πραγματικότητά μας, πώς σχετιζόμαστε και τόσα άλλα.

 

Σ'αυτό το εργαστήρι, παράλληλα με τις συστημικές μας αναπαραστάσεις, θα αναρωτηθούμε πάνω σε αυτό ακριβώς το θέμα.

 

Θα μιλήσουμε για αυτά τα ΜΙΚΡΑ ΜΕΓΑΛΑ ΨΕΜΑΤΑ και θα συνδεθούμε περισσότερο με την αλήθεια μας.

H φιλοσοφία και η πρακτική της συστημικής αναπαράστασης, σε συνδυασμό με βιωματικές και εκπαιδευτικές ασκήσεις διαφόρων προσεγγίσεων στην αυτογνωσία και την προσωπική ανάπτυξη, μας οδηγούν σε ένα ταξίδι αυτεπίγνωσης, που ενώνει παρελθόν, παρόν και μέλλον και διευρύνει το βίωμα του Εαυτού και της Ζωής.

Ίσως ψάχνουμε στα κλαδιά αυτό που φαίνεται μόνο στις ρίζες! Θα μείνουμε δέσμιοι της ιστορίας μας ή θα την αναγνωρίσουμε και θα την εξελίξουμε; Ας μην παραμείνουμε στη θέση που χρειάστηκε να πάρουμε μέσα στο σύστημά μας. Ας δημιουργήσουμε τη θέση που μας αξίζει.

Στη θέση αυτή μας περιμένει όλη η δύναμη και η αγάπη που αναζητάμε!

Αν η καρδιά σου λέει ΝΑΙ σ' αυτό το κάλεσμα, μπορείς να επιλέξεις τη μέρα που σου ταιριάζει για να είσαι μαζί μας.
Όμως, δεν θέλουμε απλά να έρθεις.
Θέλουμε να φέρεις μια μεγάλη επιθυμία να συμμετέχεις σε κάτι που μπορεί πραγματικά να μετακινήσει βουνά παλιών εμπειριών, πεποιθήσεων και αντιστάσεων μέσα σου και γύρω σου και να συνδεθείς με τη δύναμη μιας έμπνευση που μπορεί να σε απογειώσει.

Έχεις αυτή τη δύναμη.
Το ξέρουμε και το ξέρεις.

ΠΟΤΕ: Κυριακή 14 Απριλίου 2019
ΩΡΕΣ: 10:00 - 18:00

ΚΟΣΤΟΣ: 60€ (στις τιμές δεν συμεπριλαμβάνεται ο ΦΠΑ)
ΕΓΓΡΑΦΗ: Για την κατοχύρωση της συμμετοχής είναι απαραίτητη η προκαταβολή των 20€. Στην περίπτωση ακύρωσης μιας εβδομάδας πριν την ημερομηνία διεξαγωγής του εργαστηρίου, η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.
ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: μετρητοίς στα γραφεία καθημερινά ή με την κατάθεση στο λογαριασμό.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 2414003141 ή στο 6970420110

Στις "Ελα και θα Δεις" συναντήσεις μας, η συστημική αναπαράσταση είναι μόνο μια αφορμή! Ποτέ δεν ξέρουμε από πριν τι ακριβώς θα γίνει, γνωρίζουμε, όμως, πως μετά, η ζωή δεν είναι ποτέ ακριβώς όπως έχουμε συνηθίσει να τη ζούμε.

Συντονίζει, με τον δικό της ιδιαίτερο και μοναδικό τρόπο, η Έφη Κονταξή, συνδυάζοντας μέσα στο πλαίσιο της συστημικής αναπαράστασης την πολυετή εμπειρία της στην αυτογνωσία και την προσωπική ανάπτυξη και τις διάφορες προσεγγίσεις που γνώρισε στην πορεία της.
«Ο δικός μου στόχος είναι, σε κάθε μας συνάντηση, η ομάδα να νιώθει μεγαλύτερη από το άθροισμα των μελών της. Θέματα που επιλέγονται να διερευνηθούν, γίνονται μόνο μια αφορμή, για να προσεγγίσουμε κάτι πολύ ευρύτερο, χρήσιμο όχι μόνο για τον άνθρωπο που μοιράζεται ένα θέμα που τον απασχολεί, αλλά για όλη την ομάδα. Όλοι μαζί, με έναν πολύ απλό και φυσικό τρόπο, δημιουργούμε τον σκηνικό χώρο, μέσα στον οποίο θα ζήσουμε μια πολυεπίπεδη εμπειρία, θα έχουμε την ευκαιρία να κατανοήσουμε τη δική του ο καθένας αλήθεια και θα φωτίσουμε το μονοπάτι μας προς τα επόμενά μας βήματα. Στο τέλος, όλοι θα έχουμε δώσει και θα έχουμε λάβει υποστήριξη, φροντίδα και έμπνευση. Και, κάθε φορά που συμβαίνει αυτό, η ζωή μας αλλάζει για πάντα.»
Έφη Κονταξή

 

Λίγα λόγια για την συντονίστρια
Η Έφη Κονταξή είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, ΒΑ Integrated Counseling, Middlesex University London, Πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Συντονίστρια Συστημικών Αναπαραστάσεων, Συντονίστρια Ομάδων Προσωπικής Ανάπτυξης, Hatha - Prana Yoga and Meditation Instructor. Έχει παρακολουθήσει πλήθος επαγγελματικών εκπαιδεύσεων και επιμορφώσεων, μεταξύ των οποίων Θεραπεία τραύματος/σοκ και αρχές σωματικής ψυχοθεραπείας Bodynamic – Somatic Psychology and Analysis, Ατομική και Ομαδική Συστημική Αναπαράσταση, EFT, Phych-K, Neuro-Imaginative Gestalting, Art Therapy, Hypnotherapy, Body Mirror System of Healing και πολλά άλλα.
Έχει δημιουργήσει στην Αθήνα τον χώρο προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης "Η Τέχνη του Ζην", με σκοπό όλο και περισσότεροι άνθρωποι να έρχονται, με διάφορους τρόπους και τεχνικές, σε επαφή με τη σκέψη-βίωμα ότι

"Η επιβίωση είναι ένστικτο, αλλά η Ζωή είναι Τέχνη! "


Συνδυάζοντας γνώσεις και εμπειρίες από τη μακρόχρονη ενασχόλησή της με την προσωπική ανάπτυξη και την αυτογνωσία, έχει δημιουργήσει και έχει διδάξει στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις σειρά βιωματικών-εκπαιδευτικών σεμιναρίων αυτογνωσιακού ενδιαφέροντος, όπως

* Συναισθήματα - Οι γνωστοί μας άγνωστοι
* Αποτελεσματική Επικοινωνία
* Ενεργειακή αυτογνωσία
* Δημιουργικός Οραματισμός
* Μητέρα-Γείωση, Πατέρας-Απογείωση
* Το Τραγούδι της Ζωής (με διάφορα κεφάλαια όπως το Τραγούδι της Ευμάρειας, το Τραγούδι του Έρωτα, το Τραγούδι της Ευεξίας και άλλα)

Είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής
https://enteleheia.typeform.com/to/uqOuCN

Εντελέχεια

Το Εντελέχεια είναι ένας «πολυχώρος» με κατεύθυνση προς την απόκτηση ποιότητας ζωής, ψυχικής ανάτασης, σωματικής υγείας και ευεξίας και προς την ανάπτυξη υγιών διαπροσωπικών σχέσεων, επαφής, αυτογνωσίας.

Τι νέο υπάρχει

16 Ιουλίου 2019

Newsletter

Οι δράσεις μας και οι υπηρεσίες μας θα ανανεώνονται και θα εμπλουτίζονται. Θα χαρούμε να μείνετε κοντά μας!