Εκδηλώσεις

Έρωτας & Συντροφικότητα: Μύθοι και Αλήθειες για τον Φτερωτό Θεό

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Μια συντροφική σχέση είναι συνήθως πηγή χαράς, ικανοποίησης, αμοιβαίας στήριξης και ανάπτυξης. Δεν λειτουργεί όμως πάντα έτσι.

Έχεις σκεφτεί πως ανάμεσα σε σένα και την ευτυχισμένη σχέση που επιθυμείς, ίσως βρίσκεται μόνο ο εαυτός σου;

Για την ακρίβεια,  μια εσωτερική διήγηση για τον εαυτό σου, τη ζωή και τις σχέσεις. Το δικό σου μοναδικό Τραγούδι του Έρωτα είναι ο υποβολέας που οδηγεί τις απόψεις σου, τη στάση, τις επιλογές και τη συμπεριφορά σου και δημιουργεί την πραγματικότητά σου.

 

ΠΟΤΕ: Παρασκευή 18/05/2018

ΏΡΕΣ: 19:30 - 20:30

ΟΜΙΛΗΤΡΙΑΗ  Έφη Κονταξή, δημιουργός και συντονίστρια της βιωματικής εκπαίδευσης «Το Τραγούδι της Ζωής μου» θα μας μιλήσει για μύθους και τις αλήθειες και θα προτείνει απλές αλλαγές που μπορούν να μας φέρουν πιο κοντά στη σχέση που ονειρευόμαστε.

 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε μαζί μας καθημερινά στο 2414003141 ή στο enteleheia@gmail.com. 

 

 

ΔΕΙΤΕ επίσης το κανάλι μας και τα σχετικά βίντεο που έχουμε ετοιμάσει και μπορεί να σας φανούν χρήσιμα, όπως και τις πληροφορίες του σεμιναρίου Το Τραγούδι του Έρωτα.

 

Για να λαμβάνεται τακτικά τα νέα μας, κάνετε εγγραφή εδώ. 

 

Εντελέχεια

Το Εντελέχεια είναι ένας «πολυχώρος» με κατεύθυνση προς την απόκτηση ποιότητας ζωής, ψυχικής ανάτασης, σωματικής υγείας και ευεξίας και προς την ανάπτυξη υγιών διαπροσωπικών σχέσεων, επαφής, αυτογνωσίας.

Τι νέο υπάρχει

Newsletter

Οι δράσεις μας και οι υπηρεσίες μας θα ανανεώνονται και θα εμπλουτίζονται. Θα χαρούμε να μείνετε κοντά μας!