Εκδηλώσεις

Το Τραγούδι του Έρωτα

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Οι θέσεις έχουν κλείσει. Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για το επόμενο.

Έχεις σκεφτεί ποτέ, πως η ζωή σου είναι ένα τραγούδι;
Ένα τραγούδι που κάποιοι κάποτε, πρόγονοι, γονείς, φροντιστές σου, τραγουδούσαν ψιθυριστά ή δυνατά.

Ένα τραγούδι που με τη μελωδία, το ρυθμό ή και τα λόγια του, σου έδινε πληροφορίες για σένα και τον κόσμο, για τη Ζωή σε όλες της τις εκφάνσεις, σου έδινε οδηγίες για το τι μπορείς να ζήσεις και μέχρι πού μπορείς να φτάσεις.
Έχεις σκεφτεί ποτέ, πως ό,τι κάνεις, νιώθεις, έχεις, είναι ακριβώς γιατί, ανεξάρτητα από τις προσπάθειες που καταβάλεις, μέσα σου, συνειδητά ή ασυνείδητα, τραγουδάς κι εσύ το ίδιο τραγούδι;
Κι αν όλα πηγαίνουν όπως θέλεις, καθώς ακολουθείς αυτόν τον ρυθμό, είναι όλα καλά.
Αν όμως, σε κάποιους τομείς της ζωής σου, θέλεις να ζήσεις διαφορετικά και να έχεις άλλες εμπειρίες, ίσως ήρθε η ώρα να ακούσεις προσεκτικά το εσωτερικό σου τραγούδι και, γιατί όχι, να το τροποποιήσεις, έτσι ώστε να δημιουργεί πια μια διαφορετική πραγματικότητα για σένα.
Ένας από τους τομείς της ζωής που ελέγχεται σε μεγάλο βαθμό από αυτό το εσωτερικό τραγούδι, είναι οι συντροφικές μας σχέσεις.

Αν νιώθεις πως

 • οι συντροφικές σχέσεις είναι δύσκολες
 • οι καλοί άνθρωποι είναι σπάνιοι
 • είσαι άτυχος/η
 • θα μείνεις για πάντα μόνος/η
 • κουράστηκες να απογοητεύεσαι
 • θα είσαι εγκλωβισμένος/η για πάντα σε μια άσχημη σχέση

Αν απορείς γιατί οι σχέσεις σου ξεκινούν όμορφα, αλλά έχουν άσχημη κατάληξη

Αν δεν καταλαβαίνεις γιατί δεν έχεις μια σχέση

ή γιατί δημιουργείς συνεχώς τις ίδιες σχέσεις


τότε, αυτή η πρόσκληση είναι για σένα!

Στο τετραήμερο βιωματικό εργαστήρι «Το τραγούδι του Έρωτα», μέσα από διάφορες τεχνικές και ασκήσεις και, φυσικά, τη φιλοσοφία και την πρακτική της Συστημικής Αναπαράστασης, θα επιχειρήσουμε μια νοητική, συναισθηματική και πνευματική προσέγγιση της εσωτερικής μας μελωδίας για τον Έρωτα και τις Σχέσεις και θα τις εξελίξουμε.

 

Το εργαστήρι αυτό είναι ένα κεφάλαιο από τη σειρά «Το τραγούδι της Ζωής μου» που δημιούργησε και συντονίζει η Έφη Κονταξή.

 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ: Έφη Κονταξή, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

 

ΠΟΤΕ: Πέμπτη 20/09/2018 έως και την Κυριακή 23/09/2018

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: Προσέλευση την Πέμπτη 20/09/2018 έως 18:00, Αναχώρηση Κυριακή 23/09/2018 19:00

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ: 

Πέμπτη 20/09 από 18:30 έως 21:00, 

Παρασκευή 21/09 από 11:00 έως 21:00 (διάλειμμα από 15:00 - 18:00), 

Σάββατο 22/03 από 11:00 έως 21:00 (διάλειμμα από 15:00 - 18:00),   

Κυριακή 24/03 από 11:00 έως 18:30 (διάλειμμα από 14:00 - 16:00)

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Λίμνη Πλαστήρα, ξενοδοχείο «Αιολίδες»

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 360€. Έγκαιρη εγγραφή 300€ διασφαλίζεται με την καταβολή της προκαταβολής των 50€ 30/06/2018 (Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%). Μονόκλινη χρήση για το παραπάνω πακέτο είναι επιπλέον 70€.

Προ-ΕΓΓΡΑΦΗ: Είναι απαραίτητη δήλωση συμμετοχής για την καλύτερη διοργάνωση. Η προ-εγγραφή δεν σας δεσμεύει. Κάνετε την τώρα!

ΕΓΓΡΑΦΗ: Προκαταβολή έως 30/06 με το ποσό των 50€ με την οποία διασφαλίζεται το κόστος συμμετοχής στα 300€. Από 01/07 σε περίπτωση ακύρωσης η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

ΠΑΡΟΧΕΣ: Στην τιμή περιλαμβάνονται: Συμμετοχή στο εργαστήρι, 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια από 26m2 έως 50m2 και πλήρης διατροφή (3 πρωινά και 6 γεύματα)

 

Επίσης, μπορείτε να έρθετε με τους αγαπημένους σας που δεν επιθυμούν να λάβουν μέρος στο εργαστήρι. Η τιμή θα προσαρμοστεί αναλόγως. Ρωτήστε μας.

 

Για άτομα που θα ταξιδεύουν από μακριά και ενδεχομένως να χρειαστούν και άλλη διανυκτέρευση θα υπάρχει δυνατότητα προσαρμογής.

Όσοι επιθυμούν να παρατείνουν τη διαμονή τους για την Κυριακή 23/09 η τιμή διαμορφώνεται ως εξής:
-για δίκλινη ή τρίκλινη χρήση είναι 27€/άτομο 

-για μονόκλινη χρήση είναι 50€/δωμάτιο

Οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν πρωινό γεύμα

Επιπλέον παροχές:

Δωρεάν Parking & Wi-Fi σε όλους τους χώρους. Δωρεάν αστικές & υπεραστικές κλήσεις.

* Στο πέρας του βραδινού γεύματος του Σαββάτου, στο bar Restaurant έχει Live μουσική για την διασκέδαση σας (έναρξη 22:30). Επιπλέον παροχή κατά την διάρκεια του Live του Σαββάτου, δεν θα ισχύει ο τρέχων τιμοκατάλογος χρεώσεων (αυξημένος) λόγω live αλλά θα διατηρηθούν οι τιμές όπως ισχύουν εκτός live.

 * Στις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται η ξυλεία για το τζάκι του δωματίου και η χρέωση είναι 5€/7κιλά ξυλείας για κάθε δωμάτιο.

 

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

" Απίστευτη η ενέργεια στις Αιολίδες. Οι συμμετέχοντες, ο κόσμος, το χιόνι, η διαμονή και ό,τι άλλο μας οδηγούσε από την πνευματική αυτογνωσιακή δουλειά στη γείωση και αντίστροφα. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ. Την Έφη που είναι πάντα εκεί ψυχή και σώμα, το Εντελέχεια που το οργάνωσε και όλους όσους συμμετείχαν... είμαι πραγματικά ευγνώμων...Εμπειρία ενθαρρυντική και δυνατή" Β.Π.

" Στη λίμνη Πλαστήρα έζησα ένα ΜΑΓΙΚΌ τριήμερο!!!! Όλα ήταν ΥΠΕΡΟΧΑ!!ΤΈΛΕΙΑ!!!ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΆ!!  Το ξενοδοχείο, το κρεβάτι, το μαξιλάρι, το δωμάτιο. Η παρέα!! Το φαγητό, το βράδυ του Σαββάτου με την υπέροχη μουσική! Το χιόνι που έριχνε ενώ εμείς ήμασταν στη ζεστασιά!!! ΤΑ δευτερόλεπτα που παίξαμε χιονοπόλεμο με έκαναν να νιώσω παιδί που θέλει να παίξει να διασκεδάσει να χαρεί!!!!!! Δεν θυμάμαι να έχω παίξει άλλη φορά στη ζωή μου συνειδητά χιονοπόλεμο... Χαίρομαι αφάνταστα για όλους όσους γνώρισα σε εκείνο το τριήμερο και τους Ευχαριστώ! Ευχαριστώ την Έφη για το υπέροχο εργαστήρι. Για όλες τις γνώσεις που μας προσέφερε, για τη διαχείριση των αναπαραστάσεων, για τη γλυκύτητά της, για την αγάπη της! Ευχαριστώ όσους συνέβαλαν στο να παραστώ σε αυτό το συναρπαστικό 3ημερο και πιο πολύ Ευχαριστώ εσένα ΝΑΤΑΛΊΑ μου που μου έδωσες τη δυνατότητα!! Μιλάω σε όλους με τόσο ενθουσιασμό για ότι πέρασα και με κοιτάζουν με απορία γιατί δεν με έχουν ξαναδεί έτσι... Όλα έχουν χαραχθεί στη μνήμη μου σαν τις πιο σημαντικές και ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου... Μη νομίζετε ότι υπερβάλλω! Πραγματικά σας το λέω δεν θυμάμαι να έζησα (συνειδητά) τόσο ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΆ σε οποιαδήποτε άλλη φάση τής ζωής μου... Ευχαριστώ..." Κ.Τ.

" Κρατάω τον πλούτο της ψυχής μου που ελευθερώθηκε από τα δεσμά που τον κρατούσαν, μου έμεινε η βαθιά δουλειά που έγινε μέσα μου, συνειδητά ή ασυνείδητα, και οι εντυπώσεις μου είναι άριστες από τον τρόπο δουλειάς της συντονίστριάς μας... Με δυο λόγια είναι εξαιρετική!!! Και η οργάνωση του σεμιναρίου ήταν άψογη!!! Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους!!!» Α.Χ.

 

Δείτε την έναρξη του προηγούμενου εργαστηρίου στη Λίμνη Πλαστήρα

 

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Α) Κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR3601718610006861124171501 με αιτιολογία “<το όνομά σας> ΤΡΑΓΟΥΔΙ".

Β) Μετρητά στο γραφείο καθημερινά σε ώρες λειτουργίας.

Γ) Με δόσεις. Ρωτήστε μας για να βρούμε την πιο κατάλληλη λύση για σας.

Δ) Μέσω PayPal με ένα κλικ.

 

***ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ

Η Έφη Κονταξή είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, ΒΑ Integrated Counseling, Middlesex University London, Πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Συντονίστρια Συστημικών Αναπαραστάσεων, Συντονίστρια Ομάδων Προσωπικής Ανάπτυξης, Hatha - Prana Yoga and Meditation Instructor. Έχει παρακολουθήσει πλήθος επαγγελματικών εκπαιδεύσεων και επιμορφώσεων, μεταξύ των οποίων Θεραπεία τραύματος/σοκ και αρχές σωματικής ψυχοθεραπείας Bodynamic – Somatic Psychology and Analysis, Ατομική και Ομαδική Συστημική Αναπαράσταση, EFT, Phych-K, Neuro-Imaginative Gestalting, Art Therapy, Hypnotherapy, Body Mirror System of Healing και πολλά άλλα.

Έχει δημιουργήσει στην Αθήνα τον χώρο προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης «Η Τέχνη του Ζην», με σκοπό όλο και περισσότεροι άνθρωποι να έρχονται, με διάφορους τρόπους και τεχνικές, σε επαφή με τη σκέψη-βίωμα ότι «Η επιβίωση είναι ένστικτο, αλλά η Ζωή είναι Τέχνη!»

Συνδυάζοντας γνώσεις και εμπειρίες από τη μακρόχρονη ενασχόλησή της με την προσωπική ανάπτυξη και την αυτογνωσία, έχει δημιουργήσει και έχει διδάξει στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις σειρά βιωματικών-εκπαιδευτικών σεμιναρίων αυτογνωσιακού ενδιαφέροντος όπως:

 • Συστημικές Αναπαραστάσεις (Τα «Έλα και θα δεις» εργαστήριά μας, όπου η συστημική αναπαράσταση είναι μόνο μια αφορμή ...)
 • Συναισθήματα - Οι γνωστοί μας άγνωστοι
 • Αποτελεσματική Επικοινωνία
 • Ενεργειακή αυτογνωσία
 • Δημιουργικός Οραματισμός
 • Ανακαλύπτω τον Σκοπό της Ζωής
 • Οι πρόγονοί μου, η Δύναμή μου
 • Μητέρα-Γείωση, Πατέρας-Απογείωση
 • Τα ταλέντα μου κι εγώ
 • Η ζωή μου μία σκέψη
 • Οι εμπειρίες της ζωής- οι φυλακές μου ή οι φύλακές μου;
 • Το Τραγούδι της Ζωής (με διάφορα κεφάλαια όπως «Το Τραγούδι της Ευμάρειας», «Το Τραγούδι του Έρωτα», «Το Τραγούδι της Ευεξίας» και άλλα)

 

ΔΕΙΤΕ επίσης το κανάλι μας και τα σχετικά βίντεο από τα προηγούμενα εργαστήρια που έχουμε ετοιμάσει και μπορεί να σας φανούν χρήσιμα.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε μαζί μας καθημερινά στο 2414003141 ή στο 6970420110.

 

Για να λαμβάνεται τακτικά τα νέα μας, κάνετε την εγγραφή εδώ.  

Εντελέχεια

Το Εντελέχεια είναι ένας «πολυχώρος» με κατεύθυνση προς την απόκτηση ποιότητας ζωής, ψυχικής ανάτασης, σωματικής υγείας και ευεξίας και προς την ανάπτυξη υγιών διαπροσωπικών σχέσεων, επαφής, αυτογνωσίας.

Τι νέο υπάρχει

Newsletter

Οι δράσεις μας και οι υπηρεσίες μας θα ανανεώνονται και θα εμπλουτίζονται. Θα χαρούμε να μείνετε κοντά μας!