Εκδηλώσεις

Θεραπευτική Αλχημεία

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 Τετράωρα Θεωρίας και Πρακτικής Εκπαίδευσης

Δίδεται πιστοποίηση

Εννέα ενότητες, 12 τετράωρα θεωρίας και πρακτικής  εκπαίδευσης, πάνω σε διαφορετικές θεραπευτικές τεχνικές, για να έχουμε υγεία, ευζωία και ευεξία.

Κάθε ενότητα της Θεραπευτικής Αλχημείας είναι μοναδική και μπορεί να την παρακολουθήσει ο καθένας. Απευθύνονται σε θεραπευτές, καθώς και σε κάθε άνθρωπο  που νοιάζεται για τον εαυτό του, τους δικούς του και  επιθυμεί να γνωρίζει τα ουσιώδη και απαραίτητα ούτως ώστε να έχει υγεία και ευεξία. Τεχνικές απλές, κατανοητές, εύκολα εφαρμόσιμες και τα αποτελέσματα κυριολεκτικά εκπληκτικά.

Στο τέλος κάθε ενότητας δίδεται πλήρης οδηγός  της διδακτέας ύλης, για προσωπική χρήση.

 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ: Αγγελική Βασιλοπούλου, Αγγελική Καθοδήγηση και Διαισθητική Συμβουλευτική

ΠΟΤΕ: Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου θα είναι η 1η μας συνάντηση. Η κάθε μας συνάντηση προγραμματίζεται για κάθε 1η Πέμπτη του μήνα. 

ΩΡΑ: 17:00 - 21:00

ΠΟΥ: Εντελέχεια, Παναγούλη 12, 3ος όροφος

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉΣ: 40€ + ΦΠΑ το κάθε εργαστήριο για όσους παρακολουθήσουν όλο τον κύκλο και 50€ + ΦΠΑ για μεμονωμένες ενότητες.

ΕΓΓΡΑΦΗ & ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ: Απαραίτητες δηλώσεις συμμετοχής. Εγγραφή με την κατάθεση προκαταβολής των 30€ έως 15 Σεπτεμβρίου

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: Κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR4601726080005608022178608 με αιτιολογία <το όνομά σας>.

Υπάρχει επιλογή και σε άλλες τράπεζες. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2414003141 για να βρούμε την τράπεζα που σας εξυπηρετεί καλύτερα. 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ: Με την ολοκλήρωση του κύκλου σπουδών, χορηγείται Βεβαίωση Παρακολούθησης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε μαζί με την κα Βασιλοπούλου στο 2810528691 ή στο 6956203122. Για δήλωση συμμετοχής καλέστε στο 2414003141 καθημερινές 10πμ με 1μμ

  

ΔΕΙΤΕ επίσης το κανάλι μας 

 

Θεραπευτική Αλχημεία Ι: Μαγικό Πεντάλεπτο για Ισορροπία & Ευεξία

 Το άγχος και η ταχύτητα της καθημερινής ζωής, μαζί με τις επιδράσεις από τα φυτοφάρμακα, τα μεταλλαγμένα και τις ακτινοβολίες από κεραίες, κινητά κλπ, δημιουργούν ένα χάος στις ενέργειες στο σώμα μας. Πολλές φορές όλα τις αυτά κάνουν να δουλεύουν αντίστροφα και έτσι πράγματα που συνήθως θα μας έκαναν να αισθανθούμε καλά, όπως το περπάτημα, ενισχύουν την ήδη επιβαρυμένη ανισορροπία της ενέργειας του σώματός μας και απλά δεν νιώθουμε καλά, χωρίς να καταλαβαίνουμε γιατί.

Στο Μαγικό Πεντάλεπτο μαθαίνουμε: Πώς ενεργοποιούνται οι μεσημβρινοί. Πώς ενεργοποιούνται τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου. Πώς καταπολεμάμε  το στρες. Πώς ενεργοποιούμε το ανοσοποιητικό σύστημα. Πώς αποκαθιστούμε την ορθή ροή της ενέργειας μέσα στο σώμα. Ένα τετράωρο θεωρίας και  πρακτικής  εκπαίδευσης, με ασκήσεις για άμεσα αποτελέσματα ευεξίας!

 

Θεραπευτική Αλχημεία ΙΙ:  Αύρα, Κέλτικη Πλέξη & Βασικό Πλέγμα

 Η Αύρα του σώματός μας αποτελείται από ενέργειες, τις οποίες η Κέλτικη Πλέξη υφαίνει μεταξύ τους και το Βασικό Πλέγμα προσφέρει τις Βάσεις για την ενεργειακή δομή. Σε αυτό το τετράωρο εκπαίδευσης και πρακτικής εξάσκησης μαθαίνουμε πώς να ελέγχουμε, να καθαρίζουμε, να επουλώνουμε και να ενεργοποιούμε την Αύρα μας, καθώς επίσης και για τις ευεργετικές ιδιότητες  του μασάζ της Αύρας και της Κέλτικης Πλέξης. Πρακτικοί τρόποι επαναφοράς και εξισορρόπησης του Βασικού Πλέγματος.

 

 Θεραπευτική Αλχημεία ΙΙΙ: Καθαρισμός, Εξισορρόπηση &

        Ενεργοποίηση των Ενεργειακών Κέντρων (Τσάκρας)

 Σε αυτή την ενότητα καλούμαστε να γνωρίσουμε καλύτερα το ίδιο μας το σώμα από την ενεργειακή του οπτική και να  εκπαιδευτούμε ώστε  να μπορούμε να  αναγνωρίζουμε το πώς είναι η ροή στα ενεργειακά μας κέντρα. Μαθαίνουμε τι είναι τα ενεργειακά κέντρα, ποιος είναι ο ρόλος τους, πως λειτουργούν, πώς τα αποφο-ρτίζουμε-καθαρίζουμε από επιβαρυμένες ενέργειες   και πως να τα επαναφορτί-σουμε με καθαρή ισορροπημένη ενέργεια, ούτως ώστε να επανέλθουν στην ορθή τους ροή και την ισορροπημένη λειτουργία τους. Με αυτόν τον τρόπο βοηθάμε στην αποκατάσταση  τυχόν δυσλειτουργιών της ενέργειας σε πολλά επίπεδα. Τρία 4ωρα.

  

Θεραπευτική Αλχημεία ΙV: Χρώματα, η Μυστική Γλώσσα της Συνειδητότητας   

 Αυτή η ενότητα μας βοηθάει  να γνωρίσουμε και να καταλάβουμε εμάς μέσα από τα χρώματα. Τι είναι πραγματικά τα χρώματα; Ποια είναι η ψυχολογία και οι ιδιότητες τους; Πώς σχετίζονται με το ενεργειακό μας σώμα; Ποιες ερμηνείες και πληροφορίες μεταφέρουν τα χρώματα που μας αρέσουν; Ποιοι είμαστε και τι χρειαζόμαστε χρωματικά. Στο τετράωρο  επίσης περιλαμβάνονται Χρωματικοί Οραματισμοί για  αυτοθεραπεία.

 

Θεραπευτική Αλχημεία V: Οι Πέντε Ρυθμοί  και ο Ρόλος  τους στην Ζωή του Ανθρώπου

 Δύο τετράωρα  για να γνωρίσουμε,  να κατανοήσουμε τους Πέντε Ρυθμούς και να δούμε πως επηρεάζουν τα τσάκρας, τους  μεσημβρινούς και όλες τις άλλες ουσιώδεις ενέργειες που ρέουν μέσα μας.  Ο κύριος Ρυθμός του καθενός μας, εντυπώνει ένα δονητικό εντύπωμα, στα φυσικά χαρακτηριστικά, στις καταστάσεις υγείας και στα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας μας. Θα γνωρίσουμε επίσης τον  συσχετισμός του με τα Πέντε στοιχεία, τις Εποχές της ζωής και τις Εποχές της Ψυχής. Αναγνωρίζοντας τον δικό μας κύριο Ρυθμό, μαθαίνουμε τον τρόπο ώστε να τον  επαναπρογραμματίσουμε και να τον φέρουμε σε  ισορροπία. Δύο 4ωρα

 

Θεραπευτική Αλχημεία VI: EMF,  Σύντομη Ατομική Συνεδρία & οι Παράδοξες ή Παράξενες Ροές

 Σε αυτό το τετράωρο θα αναφερθούμε  στο τι είναι το Συμπαντικό Δικτύωμα εξισορρόπησης,  τις τέσσερις φάσεις και τα οφέλη αυτής της μεθόδου. Θα  μάθουμε τρόπους  να εξισορροπούμε και να ενδυναμώνουμε τον Εαυτό μας ώστε να προάγουμε την συνειδητότητά μας και την συνολική ευζωία μας. Θα μάθουμε επίσης  γιατί  η ισορροπία μας είναι το κλειδί για υγιείς, όμορφες και ισορροπημένες ζωές – δημιουργίες.

Η εκπαίδευση και πρακτική εξάσκηση περιλαμβάνει τα ακόλουθα: Εναλλασσόμενη Κίνηση, Σύμβολο Αποστολής, Χρυσό Φως Ισορροπίας, Ενεργειακό Ντους Ενός Λεπτού και την Μίνι Συνεδρία  εξισορρόπησης  του πεδίου.

Επίσης θα γνωρίσουμε τις Παράδοξες ή Παράξενες Ροές, τον ρόλο τους στο να υποστηρίζουν, να ενεργοποιούν, να εμπνέουν, να ενδυναμώνουν και να  καλοπιάνουν, όλα τα όργανα και τα ενεργειακά συστήματα, ώστε  να δουλεύουν σαν μία οικογένεια καθώς και τρόπους ενεργοποίησής τους.

 

Θεραπευτική Αλχημεία VΙI: Μεσημβρινοί, τα Ενεργειακά μας Κανάλια

 Σε αυτή την ενότητα  θα γνωρίσουμε τους Μεσημβρινούς, οι οποίοι όχι μόνο τροφοδοτούν με σημαντικές ενέργειες τα αντίστοιχα όργανα, αλλά καθρεφτίζουν επίσης κάθε παθολογική ανωμαλία που μπορεί να υπάρχει σε αυτά. Οι Μεσημβρινοί παρέχουν στον άνθρωπο / γιατρό / θεραπευτή ένα εύκολο, προσιτό και πολύ ακριβές εργαλείο, το οποίο εμπεριέχει όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για διάγνωση και θεραπεία. Στο τετράωρο της εκπαίδευσης μαθαίνουμε:  Ποιοι είναι οι μεσημβρινοί. Πώς ενεργοποιούνται. Πώς μπορούμε να τους ελέγχουμε εύκολα και γρήγορα ώστε να βοηθήσουμε την προσωπική μας υγεία και ευεξία. Πώς ενεργοποιείται το ανοσοποιητικό σύστημα. Πώς αποκαθίσταται η ορθή ροή της δικής τους ενέργειας και κατ’ επέκταση όλου του  σώματος.

 

Θεραπευτική Αλχημεία VΙII: Ο Τριπλός Θερμαστής

 Ο Τριπλός Θερμαστής είναι ο μεσημβρινός που συνδέει τις ενέργειες του ανοσοποιητικού για να αντιμετωπίσει τον εισβολέα. Λειτουργεί με τέτοιο τρόπο που είναι πέρα από τις λειτουργίες ενός μεσημβρινού. Ταυτόχρονα είναι και παράξενη ροή. Δεν μένει μόνο στο δικό του μονοπάτι, μερικές φορές συνδέεται με άλλους μεσημβρινούς και όργανα. Κυβερνάται από τον αδένα του υποθάλαμου, που είναι ο θερμοστάτης του σώματος και αυτός που ενεργοποιεί την αντίδραση παλεύω ή τρέχω να φύγω.  Σε αυτό το τετράωρο εκπαίδευσης θα μαθαίνουμε μεθόδους: Αποπρογραμματισμού & Επαναπρογραμματισμού, και ασκήσεις για  να ηρεμίσουμε – καθησυχάσουμε τον Τ. Θ. Μαθαίνουμε Ενεργειακές Τεχνικές για ένα ανοσοποιητικό Σύστημα με μεγαλύτερη Ικανότητα Διάκρισης.

 

Θεραπευτική Αλχημεία IΧ: Ενεργειακές Τεχνικές για τον Πόνο

 Φυσικός & Συναισθηματικός Πόνος: Πρόθεση και διάφορες Θεραπευτικές Τεχνικές για τον Πόνο. Πως μπορείτε να προστατεύσετε τα Στήθη σας. Να Ανοίξετε την Ειλεοκολπική Βαλβίδα. Να Απελευθερώσετε το Διάφραγμα. Πονόδοντος. Πως και πότε να κάνετε Μασάζ στα Νευρολεμφικά και Νευροαγγειακά Σημεία. Κάθε φορά που ισορροπείτε ξανά το σώμα σας με τα τεστ και τις θεραπείες που έχουμε πει, το οδηγείτε  σε ένα καλύτερο δρόμο.

 

 

Στο τέλος κάθε ενότητας δίδεται πλήρης οδηγός  της διδακτέας ύλης, για προσωπική χρήση.

 

Εντελέχεια

Το Εντελέχεια είναι ένας «πολυχώρος» με κατεύθυνση προς την απόκτηση ποιότητας ζωής, ψυχικής ανάτασης, σωματικής υγείας και ευεξίας και προς την ανάπτυξη υγιών διαπροσωπικών σχέσεων, επαφής, αυτογνωσίας.

Τι νέο υπάρχει

16 Ιουλίου 2019

Newsletter

Οι δράσεις μας και οι υπηρεσίες μας θα ανανεώνονται και θα εμπλουτίζονται. Θα χαρούμε να μείνετε κοντά μας!