Εκδηλώσεις

Συστημική Αναπαράσταση με την Έφη Κονταξή

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Η Συστημική Αναπαράσταση είναι ένας από τους σύγχρονους τρόπους για περισσότερη ισορροπία και ευτυχία στη ζωή μας και δρα θεραπευτικά

τόσο για εκείνους που θέτουν το αίτημά τους όσο και για όλους όσους συμμετέχουν, είτε ενεργά μέσα από κάποιο ρόλο είτε παθητικά με την παρουσία τους και μόνο.

Προσκαλούμε όλους όσους θέλουν να διερευνήσουν τη θέση τους στο σύστημά τους και να κάνουν μικρές τακτοποιήσεις που θα φέρουν αισθητές αλλαγές στη ζωή τους να συμμετάσχουν σε αυτό το τελευταίο βιωματικό εργαστήρι πριν το καλοκαίρι!!

«ΈΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ!!!» Αποτέλεσμα εικόνας για φάτσες συναισθημάτων ματιά

 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ: Έφη Κονταξή, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

ΠΟΤΕ: Σάββατο και Κυριακή 19-20 Μαΐου 2018

ΩΡΕΣ: Σάββατο 12:00 - 21:00 και Κυριακή 11:00 - 20:00

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Εντελέχεια, Παναγούλη 12, 3ος όροφος, Λάρισα

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 100€ + ΦΠΑ

Υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής και μόνο μια μέρα (60€+ΦΠΑ), όμως προτεραιότητα θα έχουν αυτοί που έχουν εγγραφεί και για τις 2 ημέρες.

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: Κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR6701726080005608065300938 με αιτιολογία "<το όνομά σας> ΣΑ" ή στο χώρο μας.

ΕΓΓΡΑΦΗ: https://enteleheia.typeform.com/to/uqOuCN

Απαραίτητη δήλωση συμμετοχής ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ. Κάνετε την εγγραφή τώρα.

ΔΕΙΤΕ επίσης το κανάλι μας και τα σχετικά βίντεο από τα προηγούμενα εργαστήρια που έχουμε ετοιμάσει και μπορεί να σας φανούν χρήσιμα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε μαζί μας καθημερινά στο 2414003141 ή στο e-mail enteleheia@gmail.com

Για να λαμβάνεται τακτικά τα νέα μας, κάνετε την εγγραφή εδώ. 

 

Εντελέχεια

Το Εντελέχεια είναι ένας «πολυχώρος» με κατεύθυνση προς την απόκτηση ποιότητας ζωής, ψυχικής ανάτασης, σωματικής υγείας και ευεξίας και προς την ανάπτυξη υγιών διαπροσωπικών σχέσεων, επαφής, αυτογνωσίας.

Τι νέο υπάρχει

16 Ιουλίου 2019

Newsletter

Οι δράσεις μας και οι υπηρεσίες μας θα ανανεώνονται και θα εμπλουτίζονται. Θα χαρούμε να μείνετε κοντά μας!