Εκδηλώσεις

Συστημική Αναπαράσταση με την Έφη Κονταξή

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Προσκαλούμε  όλους όσους θέλουν να διερευνήσουν τη θέση τους στο σύστημά τους και να κάνουν μικρές τακτοποιήσεις που θα φέρουν αισθητές αλλαγές στη ζωή τους να συμμετάσχουν σε αυτό το βιωματικό εργαστήρι.

Ένας από τους κανόνες των Συστημάτων είναι: «Όλοι χρειάζονται να βλέπουν όλους σε ένα Σύστημα!»

Μετά από κάθε εργαστήρι συστημικής αναπαράστασης γίνονται στο σύστημα του καθενός μας μικρές ασήμαντες τακτοποιήσεις που φέρνουν ένα πολύ αρμονικό αποτέλεσμα βλέποντας τους νόμους που έχουν διαταραχθεί και επιτρέποντας να υπάρχει η σωστή ροή.

Οι συμμετέχοντες, μέσα από τον κλήρο, θα έχουν τη δυνατότητα να επεξεργαστούν προσωπικά τους θέματα μέσω συστημικών αναπαραστάσεων. Συνήθως, ΟΛΟΙ είναι τυχεροί! Άλλωστε κάθε αναπαράσταση είναι για ΌΛΟΥΣ!! 

«ΈΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ!!!» ♥

 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ: Έφη Κονταξή, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας 

ΠΟΤΕ: Σάββατο και Κυριακή 17 και 18 Μαρτίου 2018
ΩΡΕΣ: Σάββατο 12:00 - 21:00 και Κυριακή
 11:00 - 20:00

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Εντελέχεια, Παναγούλη 12, 3ος όροφος, Λάρισα

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: έως και 12 Μαρτίου είναι 100€ + ΦΠΑ. Υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής και μόνο μια μέρα (60€+ΦΠΑ), όμως προτεραιότητα θα έχουν αυτοί που έχουν εγγραφεί και για τις 2 ημέρες.

Για εγγραφές από της 13 Μαρτίου το κόστος είναι 120€ +ΦΠΑ και 70€ + ΦΠΑ αντίστοιχα.

ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ: Απαραίτητη δήλωση συμμετοχής ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ. Κάνετε την προ-εγγραφή τώρα. Пροτεραιότητα θα έχουν αυτοί που έχουν εγγραφεί και για τις 2 ημέρες.

 

ΕΓΓΡΑΦΗ: Με προκαταβολή έως 12/03 με το ποσό των 30€.

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ: Σε περίπτωση ακύρωσης έως 12 Μαρτίου η προκαταβολή σας επιστρέφεται. Για ακυρώσεις μετά της 13 Μαρτίου η προκαταβολή θα κρατείται για συμμετοχή σε επόμενο εργαστήρι.

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: Κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR6701726080005608065300938 με αιτιολογία "<το όνομά σας> ΣΑ" ή στο χώρο μας.

 

 

ΔΕΙΤΕ επίσης το κανάλι μας και τα σχετικά βίντεο από τα προηγούμενα εργαστήρια που έχουμε ετοιμάσει και μπορεί να σας φανούν χρήσιμα.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε μαζί μας καθημερινά στο 2414003141 ή στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Για να λαμβάνεται τακτικά τα νέα μας, κάνετε την εγγραφή εδώ

 

Εντελέχεια

Το Εντελέχεια είναι ένας «πολυχώρος» με κατεύθυνση προς την απόκτηση ποιότητας ζωής, ψυχικής ανάτασης, σωματικής υγείας και ευεξίας και προς την ανάπτυξη υγιών διαπροσωπικών σχέσεων, επαφής, αυτογνωσίας.

Τι νέο υπάρχει

16 Ιουλίου 2019

Newsletter

Οι δράσεις μας και οι υπηρεσίες μας θα ανανεώνονται και θα εμπλουτίζονται. Θα χαρούμε να μείνετε κοντά μας!