Εκδηλώσεις

Μελέτη & Εξετάσεις: υποστηρίξου με Ανθοϊάματα

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Οι εξετάσεις μπορεί να είναι μια αγχωτική ώρα για τα παιδιά. Τα σημάδια μπορεί να κυμαίνονται από το να νιώθουν κουρασμένοι, να απομακρύνονται κοινωνικά, να έχουν πρόβλημα να συγκεντρωθούν, έντονη αίσθηση ότι δεν θα τα καταφέρουν, ...


Εάν είστε γονιός, μπορείτε να βοηθήσετε να μειώσετε το άγχος των εξετάσεων του παιδιού σας επικοινωνώντας ανοιχτά, παρέχοντας τη σωστή τροφή, όντας δυνατοί και σταθεροί και ...χρησιμοποιώντας τα ΑΝΘΟΙΑΜΑΤΑ.
Εδώ, σ'αυτήν την ομιλία θα πάρετε συμβουλές για να δώσετε την μέγιστη υποστήριξη στα παιδιά σας αλλά και ΕΣΕΙΣ να πάρετε την υποστήριξη που χρειάζεστε.


Η ομιλία αυτή είναι της σειράς ομιλιών με θέμα: "Ανθοϊάματα: Η Λύση είναι στη Φύση" που σκοπό έχουν να γνωρίσουμε τα ανθοϊάματα και να συζητήσουμε για τις δυνατότητες αυτής της εναλλακτικής και εξαιρετικά αποτελεσματικής μεθόδου ψυχοδιανοητικής ενδυνάμωσης.

Είσοδος ελεύθερη.
Δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας λόγω περιορισμένων θέσεων.

ΟΜΙΛΗΤΡΙΑ: Νατάλια Μαρίνκοβιτς*, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης και Health Coach

ΠΟΤΕ: Παρασκευή 09/03/2018

ΩΡΕΣ: 18:30 – 19:30

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Εντελέχεια, Παναγούλη 12, 3ος όροφος, Λάρισα

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δωρεάν

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε μαζί μας καθημερινά στο 2414003141 ή στο 6970420110

 

* Η Νατάλια Μαρίνκοβιτς είναι Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης και Health Coach, ειδικευμένη στην φυσικοπαθητική, διατροφολογία βιοανάδραση και ανθοθεραπεία. Ενώνει την επιστήμη με τα εργαλεία τις φύσεις και τα θέτει στην υπηρεσία των ανθρώπων που θέλουν να αλλάξουν και να βελτιώσουν οποιονδήποτε τομέα της ζωής τους.

ΔΕΙΤΕ επίσης το κανάλι μας και τα βίντεο που έχουμε ετοιμάσει και μπορεί να σας φανούν χρήσιμα.

 

Για να λαμβάνεται τακτικά τα νέα μας, κάνετε την εγγραφή εδώ.  

Εντελέχεια

Το Εντελέχεια είναι ένας «πολυχώρος» με κατεύθυνση προς την απόκτηση ποιότητας ζωής, ψυχικής ανάτασης, σωματικής υγείας και ευεξίας και προς την ανάπτυξη υγιών διαπροσωπικών σχέσεων, επαφής, αυτογνωσίας.

Τι νέο υπάρχει

16 Ιουλίου 2019

Newsletter

Οι δράσεις μας και οι υπηρεσίες μας θα ανανεώνονται και θα εμπλουτίζονται. Θα χαρούμε να μείνετε κοντά μας!