Εκδηλώσεις

Το τραγούδι της Ευμάρειας (Επανάληψη)

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Αυτό το Εργαστήρι ήταν κάτι που ονειρευόμασταν και ανταποκρίθηκε στα δικά σας όνειρα. Μας το ζητήσατε κι εμείς χαιρόμαστε να εκπληρώνουμε τις προσδοκίες και τις ανάγκες σας.

Οργανώσαμε άμεσα το δεύτερο εργαστήρι για όσους δεν καταφέρατε να συμμετάσχετε στο πρώτο και σας περιμένουμε σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας με φόντο το όμορφο σκηνικό της λίμνης Πλαστήρα, ένα ταξίδι που ωφελεί σώμα, πνεύμα και ψυχή!!Σας περιμένουμε!

Έχεις σκεφτεί ποτέ, πως η ζωή σου είναι ένα τραγούδι;

Ένα τραγούδι που κάποιοι κάποτε, πρόγονοι, γονείς, φροντιστές σου, τραγουδούσαν ψιθυριστά ή δυνατά. Ένα τραγούδι που με τη μελωδία, το ρυθμό ή και τα λόγια του, σου έδινε πληροφορίες για σένα και τον κόσμο, για τη Ζωή σε όλες της τις εκφάνσεις, σου έδινε οδηγίες για το τι μπορείς να ζήσεις και μέχρι πού μπορείς να φτάσεις.

Έχεις σκεφτεί ποτέ, πως ό,τι κάνεις, νιώθεις, έχεις, είναι ακριβώς γιατί, ανεξάρτητα από τις προσπάθειες που καταβάλεις, μέσα σου, συνειδητά ή ασυνείδητα, τραγουδάς κι εσύ το ίδιο τραγούδι;

Κι αν όλα πηγαίνουν όπως θέλεις, καθώς ακολουθείς αυτόν τον ρυθμό, είναι όλα καλά.

Αν όμως, σε κάποιους τομείς της ζωής σου, θέλεις να ζήσεις διαφορετικά και να έχεις άλλες εμπειρίες, ίσως ήρθε η ώρα να ακούσεις προσεκτικά το εσωτερικό σου τραγούδι και, γιατί όχι, να το τροποποιήσεις, έτσι ώστε να δημιουργεί πια μια διαφορετική πραγματικότητα για σένα.

Ένας από τους τομείς της ζωής που ελέγχεται σε μεγάλο βαθμό από αυτό το εσωτερικό τραγούδι, είναι η σχέση μας με την Ευμάρεια, τον Πλούτο, την Αφθονία.

 

Αν νιώθεις πως

ü  προσπαθείς πολύ για όσα έχεις

ü  προσπαθείς πολύ, αλλά έχεις λίγα

ü  η στέρηση είναι η φυσική σου κατάσταση

ü  ζεις με την αγωνία ότι θα χάσεις

ü  δεν απολαμβάνεις όσα έχεις

ü  ή αν απλά θέλεις να βελτιώσεις τη σχέση σου με τα χρήματα,

   (ναι, είναι μια σχέση όπως όλες οι άλλες )

τότε

αυτή η πρόσκληση είναι για σένα!

 

Στο τριήμερο βιωματικό εργαστήρι «Το τραγούδι της Ευμάρειας» , μέσα από διάφορες τεχνικές και ασκήσεις και, φυσικά, τη φιλοσοφία και την πρακτική της Συστημικής Αναπαράστασης, θα επιχειρήσουμε μια νοητική, συναισθηματική και πνευματική προσέγγιση της εσωτερικής μας μελωδίας για τον Πλούτο και την Ευμάρεια και θα την εξελίξουμε.

 

Το εργαστήρι αυτό είναι ένα κεφάλαιο από τη σειρά Αυτεπίγνωση και Συστημική Αναπαράσταση: «Το τραγούδι της Ζωής μου» που δημιούργησε και συντονίζει η Έφη Κονταξή.

 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ: Έφη Κονταξή, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

 

ΠΟΤΕ: Παρασκευή 02/03/2018, Σάββατο 03/03/2018 και Κυριακή 04/03/2018

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: Προσέλευση Παρασκευή 02/03/2018 έως 18:00, Αναχώρηση Κυριακή 04/03/2018 19:00

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ: Παρασκευή 02/03 από 18:30 έως 21:30, Σάββατο 03/03 από 10:00 έως 20:00 (διάλειμμα από 14:00 - 16:30),  Κυριακή 04/03 από 10:00 έως 19:00 (διάλειμμα από 14:00 - 16:00)

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Λίμνη Πλαστήρα, ξενοδοχείο «Αιολίδες»

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 300€. Έγκαιρη εγγραφή 270€ για εξόφληση έως 28/02/2018 (Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%)

Προ-ΕΓΓΡΑΦΗ: Είναι απαραίτητη δήλωση συμμετοχής για την καλύτερη διοργάνωση. Η προ-εγγραφή δεν σας δεσμεύει. Κάνετε την τώρα!

ΕΓΓΡΑΦΗ: Προκαταβολή έως 22/02 με to ποσό των 50€ (Σε περίπτωση ακύρωσης την τελευταία εβδομάδα η προκαταβολή δεν επιστρέφεται, κρατείται για συμμετοχή σε επόμενο εργαστήρι)

ΠΑΡΟΧΕΣ: Στην τιμή περιλαμβάνονται: Συμμετοχή στο εργαστήρι, 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια από 26m2 έως 50m2 και πλήρης διατροφή (2 πρωινά και 4 γεύματα)

Μονόκλινη χρήση για το παραπάνω πακέτο είναι επιπλέον 60€.

Επίσης, μπορείτε να έρθετε με τους αγαπημένους σας που δεν επιθυμούν να λάβουν μέρος στο εργαστήρι. Η τιμή θα προσαρμοστεί αναλόγως. Ρωτήστε μας.

Για άτομα που θα ταξιδεύουν από μακριά και ενδεχομένως να χρειαστούν και άλλη διανυκτέρευση θα υπάρχει δυνατότητα προσαρμογής.

Όσοι επιθυμούν να παρατείνουν τη διαμονή τους για την Πέμπτη 01/03 ή για την Κυριακή 04/03 η τιμή διαμορφώνεται ως εξής:
 -για δίκλινη ή τρίκλινη χρήση είναι 27€/άτομο 

-για μονόκλινη χρήση είναι 50€/δωμάτιο . 
Οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν πρωινό γεύμα

Δωρεάν Parking & Wi-Fi σε όλους τους χώρους. Δωρεάν αστικές & υπεραστικές κλήσεις.

* Στο πέρας του βραδινού γεύματος του Σαββάτου, στο bar Restaurant έχει Live μουσική για την διασκέδαση σας (έναρξη 22:30). Επιπλέον παροχή κατά την διάρκεια του Live του Σαββάτου, δεν θα ισχύει ο τρέχων τιμοκατάλογος χρεώσεων (αυξημένος) λόγω live αλλά θα διατηρηθούν οι τιμές όπως ισχύουν εκτός live.

 * Στις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται η ξυλεία για το τζάκι του δωματίου και η χρέωση είναι 5€/7κιλά ξυλείας για κάθε δωμάτιο.

 

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ: "Εμπειρία ενθαρρυντική και δυνατή"

"Συναντώ το ισότιμο ΜΑΖΙ. Φροντίζω και φροντίζομαι."

"Μαγεία! Μόνο αυτό!"

"Σταμάτησε η νοητική μου φλυαρία."

"Όλα όσα μαθαίνω συνδέονται και οδηγούν κάπου."

"Φανερώνομαι με όλη την αλήθεια μου."

 

 Δείτε την έναρξη του προηγούμενου εργαστηρίου στη Λίμνη Πλαστήρα

 

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Α) Κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR3601718610006861124171501 με αιτιολογία “<το όνομά σας> ΛΙΜΝΗ 2".

Β) Μετρητά στο γραφείο καθημερινά σε ώρες λειτουργίας.

Γ) Με δόσεις. Ρωτήστε μας για να βρούμε την πιο κατάλληλη λύση για σας.

Δ) Μέσω PayPal με ένα κλικ.

 

ΔΕΙΤΕ επίσης το κανάλι μας και τα σχετικά βίντεο από τα προηγούμενα εργαστήρια που έχουμε ετοιμάσει και μπορεί να σας φανούν χρήσιμα.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε μαζί μας καθημερινά στο 2414003141 ή στο 6979860126.

 

 

Για να λαμβάνεται τακτικά τα νέα μας, κάνετε την εγγραφή εδώ 

Εντελέχεια

Το Εντελέχεια είναι ένας «πολυχώρος» με κατεύθυνση προς την απόκτηση ποιότητας ζωής, ψυχικής ανάτασης, σωματικής υγείας και ευεξίας και προς την ανάπτυξη υγιών διαπροσωπικών σχέσεων, επαφής, αυτογνωσίας.

Τι νέο υπάρχει

16 Ιουλίου 2019

Newsletter

Οι δράσεις μας και οι υπηρεσίες μας θα ανανεώνονται και θα εμπλουτίζονται. Θα χαρούμε να μείνετε κοντά μας!