Εκδηλώσεις

Εργαστήρι Συστημικής Αναπαράστασης

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 

Το πρώτο εργαστήρι της νέας χρονιάς στη Λάρισα μαζί με την Έφη Κονταξή!!

Ένας από τους κανόνες των Συστημάτων είναι: «Όλοι χρειάζονται να βλέπουν όλους σε ένα Σύστημα!»

Μετά από κάθε εργαστήρι συστημικής αναπαράστασης γίνονται στο σύστημα του καθενός μας μικρές ασήμαντες τακτοποιήσεις που φέρνουν ένα πολύ αρμονικό αποτέλεσμα βλέποντας τους νόμους που έχουν διαταραχθεί και επιτρέποντας να υπάρχει η σωστή ροή.

Προσκαλούμε  όλους όσους θέλουν να διερευνήσουν τη θέση τους στο σύστημά τους και να κάνουν μικρές τακτοποιήσεις που θα φέρουν αισθητές αλλαγές στη ζωή τους να συμμετάσχουν σε αυτό το βιωματικό εργαστήρι.

Οι συμμετέχοντες, μέσα από τον κλήρο, θα έχουν τη δυνατότητα να επεξεργαστούν προσωπικά τους θέματα μέσω συστημικών αναπαραστάσεων. Συνήθως, ΟΛΟΙ είναι τυχεροί! Άλλωστε κάθε αναπαράσταση είναι για ΌΛΟΥΣ!! 

«ΈΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ!!!» Αποτέλεσμα εικόνας για φάτσες συναισθημάτων ματιά

 

ΠΟΤΕ: Σάββατο και Κυριακή 3 και 4/2/2018

ΩΡΕΣ: Σάββατο 12:00 - 21:00 και Κυριακή 11:00 - 20:00

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Εντελέχεια, Παναγούλη 12, 3ος όροφος, Λάρισα

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 100€ + ΦΠΑ

Υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής και μόνο μια μέρα (60€+ΦΠΑ), όμως προτεραιότητα θα έχουν αυτοί που έχουν εγγραφεί και για τις 2 ημέρες.

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: Κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR6701726080005608065300938 με αιτιολογία "<το όνομά σας> ΣΑ" ή στο χώρο μας.

 

ΕΓΓΡΑΦΗhttps://enteleheia.typeform.com/to/uqOuCN

Απαραίτητη δήλωση συμμετοχής ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ. Κάνετε την εγγραφή τώρα.

 

ΔΕΙΤΕ επίσης το κανάλι μας και τα σχετικά βίντεο από τα προηγούμενα εργαστήρια που έχουμε ετοιμάσει και μπορεί να σας φανούν χρήσιμα.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε μαζί μας καθημερινά στο 2414003141 ή στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Για να λαμβάνεται τακτικά τα νέα μας, κάνετε την εγγραφή εδώ

Εντελέχεια

Το Εντελέχεια είναι ένας «πολυχώρος» με κατεύθυνση προς την απόκτηση ποιότητας ζωής, ψυχικής ανάτασης, σωματικής υγείας και ευεξίας και προς την ανάπτυξη υγιών διαπροσωπικών σχέσεων, επαφής, αυτογνωσίας.

Τι νέο υπάρχει

16 Ιουλίου 2019

Newsletter

Οι δράσεις μας και οι υπηρεσίες μας θα ανανεώνονται και θα εμπλουτίζονται. Θα χαρούμε να μείνετε κοντά μας!