Εκδηλώσεις

Αποτελεσματική Επικοινωνία

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Μια ομιλία/ συζήτηση με την αγαπημένη μας Έφη Κονταξή. 
Είσοδος ελεύθερηΑν και όλοι έχουμε ανάγκη να επικοινωνούμε αποτελεσματικά με τους άλλους και έχουμε σχεδόν πάντα τις καλύτερες προθέσεις, παρατηρούμε πως συχνά δεν μένουμε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Τότε συνήθως πιστεύουμε πως φταίνε οι άλλοι, γιατί δεν μας καταλαβαίνουν ή δεν νοιάζονται για εμάς, θυμώνουμε ή απογοητευόμαστε και διακόπτουμε την επικοινωνία. Όμως, όπως κάθε τι που κάνουμε στη ζωή, έτσι και η επικοινωνία είναι μια δεξιότητα που έχει κανόνες και τρόπο για να γίνει σωστά και αποτελεσματικά. 
Αν θέλουμε, λοιπόν, να νιώθουμε ικανοποίηση μέσα από την επαφή μας με τους άλλους, αν μας ενδιαφέρει να γινόμαστε κατανοητοί, να εκφράζουμε συναισθήματα και ανάγκες πολλαπλασιάζοντας τις πιθανότητες για θετική ανταπόκριση, χρειάζεται να μάθουμε πώς μπορεί να γίνει αυτό.

ΠΟΤΕ: Παρασκευή 10/11/2017
ΩΡΕΣ: 19:00 – 20:00

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Εντελέχεια, Παναγούλη 12, 3ος όροφος, Λάρισα

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δωρεάν

 

ΔΕΙΤΕ επίσης το κανάλι μας και τα σχετικά βίντεο από τις προηγούμενες ομιλίες που έχουμε ετοιμάσει και μπορεί να σας φανούν χρήσιμα.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε μαζί μας καθημερινά στο 2414003141 ή στο 6970420110

 

Για να λαμβάνεται τακτικά τα νέα μας, κάνετε την εγγραφή εδώ.  

 

 

Εντελέχεια

Το Εντελέχεια είναι ένας «πολυχώρος» με κατεύθυνση προς την απόκτηση ποιότητας ζωής, ψυχικής ανάτασης, σωματικής υγείας και ευεξίας και προς την ανάπτυξη υγιών διαπροσωπικών σχέσεων, επαφής, αυτογνωσίας.

Τι νέο υπάρχει

16 Ιουλίου 2019

Newsletter

Οι δράσεις μας και οι υπηρεσίες μας θα ανανεώνονται και θα εμπλουτίζονται. Θα χαρούμε να μείνετε κοντά μας!