Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017 01:25

Ο κήπος του Γιάλομ

Written by
Rate this item
(2 votes)
http://www.ert.gr/ert-protaseis/tileorasi-ert-protaseis/ert2-doc-on-ert-o-kipos-tou-gialom/ http://www.ert.gr/ert-protaseis/tileorasi-ert-protaseis/ert2-doc-on-ert-o-kipos-tou-gialom/

 

Ένα ντοκιμαντέρ για τον Ίρβιν Γιάλομ, συγγραφέα του best seller «Όταν έκλαψε ο Νίτσε», από τους σημαντικότερους εν ζωή εκπροσώπους της υπαρξιακής σχολής ψυχοθεραπείας. Μια αποκαλυπτική διαδρομή που εμπνέει και γίνεται ίσως η αφορμή που αναζητούμε για να επανεξετάσουμε και να αλλάξουμε τη ζωή μας. Ο 83χρονος Αμερικανός ψυχοθεραπευτής και συγγραφέας Ίρβιν Γιάλομ μιλάει για την προσωπική του ζωή και το επιστημονικό έργο του.

Το ντοκιμαντέρ «Ο κήπος του Γιάλομ» είναι κάτι περισσότερο από μια κλασική βιογραφία. Είναι ένα αισιόδοξο συγκινητικό ταξίδι, μια υπαρξιακή διαδρομή στα επίπεδα του ανθρώπινου νου, με συνταξιδιώτη μας τον Δρα Γιάλομ, τις θεμελιώδεις ιδέες, τη σοφία του, αλλά και την απλή καθημερινότητά του.

Τα βιβλία του Ίρβιν Γιάλομ έχουν εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο και οι κριτικοί τον περιγράφουν ως συγγραφέα που «εμπνέει», «εκπλήσσει», «στοιχειώνει», «προκαλεί το νου» και «αλλάζει τη ζωή».

Δείτε παρακάτω το ντοκιμαντέρ.

 

 

Πηγή: Youtube - GreekTVPortal

Read 1117 times Last modified on Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017 23:37

Media

https://www.youtube.com/watch?v=cY3h18xAUMw

Εντελέχεια

Το Εντελέχεια είναι ένας «πολυχώρος» με κατεύθυνση προς την απόκτηση ποιότητας ζωής, ψυχικής ανάτασης, σωματικής υγείας και ευεξίας και προς την ανάπτυξη υγιών διαπροσωπικών σχέσεων, επαφής, αυτογνωσίας.

Τι νέο υπάρχει

16 Ιουλίου 2019

Newsletter

Οι δράσεις μας και οι υπηρεσίες μας θα ανανεώνονται και θα εμπλουτίζονται. Θα χαρούμε να μείνετε κοντά μας!